Hírek
Posted in

Hogyan jelentkezzek e-bike pályázatra?

1. Látogassa meg az alábbi oldalt: KLIKK IDE

2. Kattintson a zöld „Bejelentkezés PÁLYÁZÓK részére” gombra a bal oldalon.

4. Ha sikeresen bejelentkezett, a rendszer vissza fogja irányítani a HUMDA oldalára, ahol a fenti „ALAPADATOK” gombra kattintva tudja megadni a pályázat benyújtásához szükséges adatokat.

5. Fontos, hogy ezen az oldalon alaposan ellenőrizze a bevitt adatokat, mivel ha ezekben tévesztés történik, a pályázati igényét vissza fogják utasítani, és újból kell próbálkozni.

6. Az adatok megadása után kattintson a zöld Pályázat indítása a Pályázatok oldalon gombra, legalul.

7. Kattintson a középső „Pályázat indítása” zöld gombra.

8. Fontos! Ebben a lépésben az oldalra fel kell tölteni egy-egy fotót, vagy fénymásolatot a
személyazonosságot igazoló iratról (előlap, hátlap), a lakcímkártyáról (előlap, hátlap), valamint az adókártyáról. A rendszer csak PDF és JPG formátumokat fogad el, a JPEG formátumú fájlokat át kell írni előtte JPG-re!

9. Ha a dokumentumok feltöltésével végzett, meg kell adni a „Kerékpár kiválasztása…” gomb megnyomása után a megvásárlandó kerékpár nevét.

10. Esetünkben kezdje el a felugró lista tetején levő szövegdobozba begépelni az “BLURBY” szót, ezután ki fogja dobni az elérhető kerékpárunkat a rendszer.

11. A termék bruttó vételárát önnek kell megadnia az oldalon, itt találja minden kerékpárunk árát: KLIKK! A szövegdobozba a teljes árat kell megadni.

12. Az oldal alján „A fenti nyilatkozatot elolvastam” szöveg alatt át kell kapcsolni a lenyíló menüt az Igen-re.

13. Kattintson az oldal alján található zöld „Kilépés az űrlap szerkesztéséből, a következő művelet kiválasztása” gombra.

14. Ha mindent jól adott meg, nyomja meg az oldal alján található „Beküldés értékelésre” zöld gombot.

15. Várjon türelmesen… A pályázat szervezői minden egyes benyújtott jelentkezést egyesével hagynak jóvá, a támogatói dokumentum beérkezéséről a HUMDA weboldalán tájékoztatja a rendszer, a „Pályázatok” menüpont alatt (5-10 munkanapon belül).

Teendők a pályázat beadása után

  1. A HUMDA a pályázat beadását követő 2-3 héten belül elfogadja a beadott pályázatot, vagy hiányos pályázat beadás esetén visszaküldi pótlásra.

  2. Először érkezni fog a pályázatban megadott e-mail címre egy visszaigazoló üzenet, melyben leírja a HUMDA, hogy pályázatát elfogadták, vagy elutasították.

  3. Elfogadott pályázat esetén a visszaigazoló üzenet beérkeézése utáni 10 napon belül várható az okirat érkezése, melyet a HUMDA oldalán tud elfogadni, majd letölteni a „Pályázatok” menüpont alatt.

  4. Amint megvan ez az okirat, keressen minket telefonon, vagy e-mailen. Mindkét esetben szükségünk lesz az okirat tetején szereplő egyedi azonosítóra, melynek segítségével el tudjuk kezdeni a papírmunkát, és a kiválasztott kerékpár összeszerelését.

  5. Telefonon illetve e-mailben tájékoztatni fogjuk a várható átadási időről, ami nagyjából 1-5 munkanap lesz.

Elérhetőségeink:

TOP

Bevásárlókocsi 0