Hírek
Posted in

Becsődölt a Vanmoof. Cseréld meglévő Vanmoofod BLURBY e-kerékpárra!

Posted in

Sajnos bekövetkezett, amitől mindenki tartott. A Vanmoof csődbe ment, bizonytalanságban tartva ezzel mind a cég dolgozóit, mind ügyfélkörét. A kialakult helyzet viszont az egész elektromos járműipar számára nagy megrázkódtatást jelent, és mi is megpróbálunk mindent megtenni, hogy segíthessünk.

Ennek érdekében megalkottunk egy cserelehetőséget. 200 000 Ft értékben számítjuk be Vanmoof S2/S3 típusú kerékpárod, ha új Blurby ebike-ra cserélnéd azt. Vanmoof S5 esetében a kedvezmény 400 000 Ft-ra nő.

Ahhoz, hogy jogosult legyél a cserére, Vanmoof kerékpárodnak teljesnek kell lennie, az összes eredeti alkatrészével együtt. A bicikli lehet akár működésképtelen is, de fontos, hogy minden eredeti Vanmoof alkatrésznek rajta kell lennie. Ha eltávolításra kerültek belőle eredeti elemek, úgy a cserelehetőség nem biztosított.

Ha érdekel a csereopció, kérjük vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a info@blurbybike.com e-mail címen. Mellékeld az üzenetben a jármű dokumentumait, valamint képeket a kerékpárról, rövid leírással az állapotáról.

TOP

Bevásárlókocsi 0