Hírek
Posted in

Magyarország legjobb ebike-ja jobb mint valaha

Posted in

Örömmel jelentjük be a Blurby valamennyi ebike modelljének fejlesztését, amely több összekapcsolt elektronikát és kényelmesebb tekerési élményt biztosít.

A frissítések a következők:

A különálló, USB-n keresztül tölthető lámpa helyett a német BÜCHEL gyártótól származó integrált világításra váltottunk, amelyet integráltunk a kerékpárok elektronikájába, és a kormányon lévő kijelzőről lehet be- és kikapcsolni. A lámpa fényereje 500 lumen.

Az 500 lumen fényerejű világítást immáron a kijelzőről tudod kapcsolgatni

Minden Blurby ebike mostantól szélesebb gumikkal rendelkezik a még kényelmesebb tekerés érdekében. A gumiszélességet 37mm-ről 42mm-re növeltük, és új Mitas-Rubena gumiabroncsokat használunk, amelyeket Csehországban gyártanak.

Minden más prémium alkatrészünk marad a régi. Például a piacon kapható legerősebb, 50 Nm nyomatékú kerékagymotor. Vagy a Németországban gyártott NCTE kiváló minőségű nyomatékérzékelője, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legsimább suhanást biztosítsa, több motortámogatással, amikor szükséges, és kevesebb rásegítéssel, amikor az nem indokolt. Végül az akkumulátorok még mindig ugyanazok a Panasonic akkumulátor-cellák, amelyek a Tesla Model X és Model Y modellekben is megtalálhatók.

TOP
Bevásárlókocsi 0

Álláslehetőség

Villamosmérnök és villanyszerelő munkatársakat keresünk újonnan nyíló csepeli telephelyünkre. Gyakornokokat is fogadunk.