Hírek
Posted in

A magyar e-bike gyártó Blurby felvásárolta az észt Hagen Bikes teherbringa-gyártót

Posted in

A Blurby Bike bejelenti az észt Hagen Bikes felvásárlását és a gyártás Magyarországra történő áthelyezését

Budapest, 2024. 05. 07. – A Blurby Kft., Magyarország egyik kiemelkedő elektromos kerékpár gyártója, mely a Blurby Bike márkával vált ismertté, örömmel jelenti be a Hagen Bikes (https://hagenbikes.com), az ismert észt teherbicikli gyártó vállalat felvásárlását. Ez a felvásárlás jelentős lépés a Blurby Kft. európai kerékpárpiaci befolyásának és képességeinek bővítésében.

A Hagen Bikes, amely korábban az Észtországban lévő Nasdaq OMXT tőzsdén volt jegyezve, különösen népszerű a német piacon, ahol teherbiciklijeinek többségét értékesíti. A vállalat 2021-es tőzsdei bevezetése rendkívül sikeres volt, az eredeti célösszeg 15x-ösére, 7,5 millió euróra feliratkozva. Ez a felvásárlás összhangban áll a Blurby Kft. növekedési stratégiájával és elkötelezettségét mutatja termékkínálatuk és gyártási képességei fejlesztése felé.

Gyártás áthelyezése és működési integráció

Stratégiai felvásárlásunk részeként a Blurby Kft. teljes mértékben Magyarországra helyezi át a Hagen Bikes gyártási műveleteit. Ez a lépés nem csupán egyszerűsíti gyártási folyamatainkat, de jelentős gazdasági tevékenységet és munkahelyteremtést is jelent a főváros régiójában. A Hagen Bikes beillesztése a Blurby Kft. meglévő infrastruktúrájába várhatóan optimalizálja a műveleteket és elősegíti az innovációt az ecargo gyártás területén.

Minőség iránti elkötelezettség és önálló márkakínálat

Izgatottan jelentjük be, hogy a Hagen Bikes termékpalettája változatlan marad, biztosítva a folytonosságot és az elégedettséget meglévő és új ügyfeleink számára. A Hagen Bikes teherbicikli márka és a Blurby Bike hagyományos elektromos kerékpár márka továbbra is különállóan lesz értékesítve. Ez a stratégiai döntés lehetővé teszi számunkra, hogy kiaknázzuk minden márkánk egyedi erősségeit, miközben változatos termékpalettát kínálunk a különböző fogyasztói igények kielégítésére.

A növekedésre és innovációra összpontosító jövő

Ez a felvásárlás nem csak a Blurby Kft. növekedési stratégiáját segíti, de bizonyítja elkötelezettségünket a kerékpáros közösség és hűséges ügyfeleink felé. Erőforrásaink és szakértelmünk összevonásával a Hagen Bikes-szal célunk, hogy bővítsük termékkínálatunkat és hatékonyabban szolgáljuk ki az európai kerékpárosok folyamatosan változó igényeit.

Várjuk a költözés zökkenőmentes lebonyolítását és izgatottan tekintünk a partnerségünkben rejlő lehetőségek elé. Köszönjük ügyfeleinknek, partnereinknek és részvényeseinknek folyamatos támogatásukat és bizalmukat cégünk iránt.

A Blurby Kft.-ről

A Blurby Kft. Magyarország egyik vezető elektromos kerékpár gyártója, melynek központja Budapesten található. Innovatív megközelítése a tervezésben és fenntarthatóságban ismert, a Blurby Kft. széles választékban kínál minőségi elektromos kerékpárokat a Blurby Bike márkával, amelyek a környezettudatos közönséget célozzák meg megbízhatóságával és stílusosságával.

TOP
Bevásárlókocsi 0